Serena Vilijams: Plašim se da neću biti dobra majka

Gloria 16.08.2017 20:35
Serena Vilijams: Plašim se da neću biti dobra majka


Jedna od najboljih sportistkinja sveta, koja se na neko vreme oprostila od svoje velike ljubavi – tenisa, za nešto više od mesec dana trebalo bi da postane majkaSerena Vilijams za US Weekly otkrila je kako se oseća i zašto misli da neće biti dobra kao roditelj.

Iako je u osmom mesecu trudnoće, američka teniserka još uvek ne zna pol deteta koje će za otprilike mesec dana doneti na svet. Njen verenik Aleksis Ohanijan potajno se nada da je u pitanju nasljednik, dok je Serena gotovo sigurna da nosi devojčicu.

Aleksis misli da imamo dečaka, ali ja imam osećaj da je devojčica. Samo dve nedelje nakon što smo saznali da sam trudna igrala sam na Australian Openu i rekla Aleksisu da je sigurno devojčica jer sam igrala na 100 stepeni, a beba mi nije zadavala nikakve probleme. Igraj ili umri – ženski pol je jednostavno takav – prepričava slavna teniserka.

Iako je trenutno jako srećna zbog prinove koju očekuje, Serena je priznala da je zbog zdravstvenih tegoba koje je muče bio strah trudnoće. Naime nakon što je 2011. hospitalizovana zbog povrede stopala zadržana je na lečenju zbog plućne embolije.

Budući da je trudna, povećava se verovatnoća stvaranja krvnih ugrušaka i sada mora da svakodnevno ubrizgava antikoagulanse.

Uprkos svemu tome, 35-godišnjakinja je srećna što je ostala trudna, ali priznaje i da je strah porođaja.

Jako sam nervozna zbog porođaja. Jedina stvar koju stvarno želim je epiduralna anestezija, za koju znam da je mnogo ljudi protiv nje, ali budući da sam imala mnogo bolnih operacija tokom života – ako postoji način da izbegnem bol, svakako ga želim – kazala je i dodala kako je zapravo najviše strah toga kakva će biti majka.

– Nisam uopšte majčinski tip. Barem ne još. To je nešto na čemu moram da poradim. Do sada sam previše bila okupirana sama sobom i svojim zdravljem, karijerom, telom – objasnila je buduća majka.

Za razliku od Serene, njena prijateljica misli sasvim drugačije. Glumica Megan Markl, koja je poslednjih meseci poznatija kao devojka princa Harija, rekla je kako misli da će Serena biti pravi as što se tiče majčinstva.

Biće neverovatna majka. Najviše to mislim zbog toga što zna kako da izbalansira snagu i osećaje. Osim toga, s obzirom na to da joj karaoke idu jako dobro, mislim da će njene uspavanke za bebu biti sjajne – kazala je simpatična kanadska glumica.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak