Mama Darka Lazića otkrila istinu o njegovom braku sa Anom

Puls 16.08.2017 12:49
Mama Darka Lazića otkrila istinu o njegovom braku sa Anom


Branka Lazić je otvorila dušu i objasnila kakva je situacija u braku njenog sina Darka i snaje AneAna Sević i Darko Lazić već nedeljama unazad glavna su tema medija zbog brojnih skandala koji ih prate. Naime, nakon što su u javnost isplivale emotivne poruke koje je Darkova supruga slala njegovom kolegi Aci Lukasu, klupko je počelo da odmotava - brojni svedoci njihovih bračnih svađa javno su govorili o onome što su dvoje pevača svim silama pokušavali da sakriju.

Folker iz Brestača i njegova supruga i dalje o bračnoj krizi ne govore, već se trude da svima dokažu i pokažu kako im u braku cvetaju ruže, a Darkova mama Branka Lazić tvrdi da nije obaveštena o onome o čemu nedeljama unazad bruji cela Srbija.

- Ja sad prvi put čujem od vas, ne znam o čemu se radi. Ništa ne znam, novine ne uzimam i ne čitam - rekla je Darkova mama za Pink.rs.

- Nije mi Darko ništa o tome pričao, a ja stvarno ne znam - bila je štura na rečima pevačeva mama.

Na samom kraju razgovora dodala je da su nedavno Ana i Darko sa ćerkicom Lorenom posetili njihov porodični dom u Brestaču, ali da tada ništa nije ukazivalo na to da imaju bračne probleme.

- Svraćali su kod nas. Super su oni, sve normalno - ljubazno je ispričala Branka Lazić, a potom završila razgovor.

Da li folker ne želi da opterećuje roditelje svojim bračnim problemima ili je svojoj Ani oprostio aferu sa Lukasom, a potom okrenuo novi list, za sada nije poznato.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak