Šinejd O'Konor ponovo u bolnici

B92 13.08.2017 19:10
Šinejd O'Konor ponovo u bolnici


Samo nedelju dana nakon što je na Fejsbuku objavila video koji je duboko zabrinuo njene poštovaoce i prijatelje, Šinejd O'Konor je smeštena u bolnicu.Irska pevačica je tokom vikenda objavila dva potpuno različita videa - u subotu jedan u kom tvrdi da joj je nedelja koja je za njom bila najlepša u životu, odmah posle onih kada je rodila decu. Međutim, već u nedelju kaže da je "ponovo skrhana" i da će morati da ide u bolnicu.

Pevačica je pre samo nedelju dana imala objavila dvanaestominutni video-snimak na svojoj zvaničnoj strani na Fejsbuku u kojem je fanovima rekla da je prepuštena samoj sebi već dve godine, jer “njenu porodicu i Irsku nije briga“.

“Nadam se da je ovaj video pomogao. Ne meni, nego činjenici da sam ja samo jedna od milion ljudi koji su kao ja, koji nemaju resurse koje ja imam u torbici i srcu da pomognu sebi. Ja trenutno živim u hotelu na samom kraju Nju Džersija. Prepuštena sam samoj sebi. Ne postoji niko u mom životu, osim mog doktora, psihijatra, najdivnijeg čoveka na Zemlji, koji kaže da sam njegov heroj – a to je jedino što me održava u životu, činjenica da sam njegov heroj, što je prilično patetično. Mentalna bolest je kao droga – ne zanima je ko ste. A znate šta je najgore? Ni sramotu ne zanima ko ste.“

Pevačica je objasnila da je imala tri mentalne bolesti i da je čekala porodicu da joj pomogne i odvede je kući.

“Deco moja, vama je prihvatvljivo da vam majka živi u hotelu? Zar nisam vredna borbe? Džone Rejnoldse, ja sam majka tvoje dece, svega što sam ti dala... Da, pisala sam neke besne mejlove i gluposti po Fejsbuku, pa šta?“, rekla je i dodala da se dve godine njenog života vrte oko toga da zapravo ostane u životu.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak