Vujošević tužio Partizan: Pare sam krvavo zaradio

Kurir 12.08.2017 19:45
Vujošević tužio Partizan: Pare sam krvavo zaradio


Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan Duško Vujošević podneo je tužbu protiv crno-belih zahtevajući isplatu dugovanja.Nekadašnji trener košarkaša Partizana Duško Vujošević, rekao je eksluzivno za Kurir da je tužio klub čiji je najtrofejniji trener i da je na taj potez čekao pet godina.

Vujošević, koji je trenutno selektor Bosne i Hercegovine je tužbu potneo BAT-u arbitražnom sudu FIBA. 

- Kada su ovi ljudi u Partizanu u pitanju, moje strpljenje nije beskrajno. Ono je samo beskrajno iscrpljeno. Sramota je Partizana, što ja treba novac krvavo zarađen da naplaćujem preko FIBA BAT - rekao je Vujošević na početku izjave za Kurir, a potom je dodao: 

- Radi se o novcu koje sam trebalo da dobijem za prethodne tri godine od trenutka kada sam napustio Partizan. Dug je umanjen za sve kazne i telefonske račune, a to umanjenje iznosi oko 100.000 evra. Napravljen je reprogram duga prema meni, dogovirili smo se da mi se novac isplati u pet rata, svake godine po jedna. Isplaćena je samo prva, a sada je već trebalo da stigne treća. Međutim, iz kluba dve godine ni traga ni glasa. Niko da se javi, što, naravno, ne bi promenilo moju odluku. Te pare sam krvavo zaradio, očekujem, i sigurno ću ih naplatiti. Smatram da svaki čovek koji nije dobio novac od pre pet godina, ukoliko ima pravnu osnovu treba da ga potražuje.

 IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak