Nataša Bekvalac beži na salaš

Novosti 12.08.2017 13:02
Nataša Bekvalac beži na salaš


Pevačica Nataša Bekvalac i Luka Lazukić odlučili su da se presele na ČenejPOP pevačica Nataša Bekvalac izgleda da neće imati mira u Beogradu, pa je rešila da sa dečkom Lukom Lazukićem započne zajednički život na svom salašu u Čeneju, blizu Novog Sada. Zbog odluke da utočište pronađe daleko do gradske gužve, okružena prirodom i tišinom, pevačica je, navodno, ubrzala radove na kući koju je na imanju počela da gradi prošle godine. Lepa Nata i beogradski biznismen i IT stručnjak sa kojim očekuje dete, nadaju se da će već krajem leta biti završeni radovi na kući. Natašin predlog da trudničke dane provede u Čeneju, koji je idealan za miran porodičan život, Luka je prihvatio sa oduševljenjem i nijednog trenutka se nije dvoumio.

Mada Bekvalčeva ima stan na Dedinju u Beogradu, redovno odlazi na salaš, gde je 1. maja prvi put ugostila svog dečka i upoznala ga sa prijateljima. Luka je nedavno tamo proslavio rođendan, a u Čeneju vreme voli da provodi i pevačicina ćerka iz braka sa Danilom Ikodinovićem, desetogodišnja Hana. Novosadska barbika već nekoliko godina ima salaš, na kojem se do prošle godine nalazila trošna kućica, ali je pop zvezda rešila da je sruši i sagradi novi dom od 400 kvadratnih metara. U dvorištu se nalazi i bazen u čiju je izgradnju uložila, navodno, 20.000 evra, pa će salaš u Čeneju, kada radovi budu završeni a pevačica se useli, izgledati kao mali raj.

Bekvalčeva je u drugom mesecu trudnoće, a otkako je javnost saznala da je u blagoslovenom stanju, mediji gotovo svakodnevno objavljuju detalje iz njenog privatnog života. Nata i Luka su počeli da se zabavljaju u aprilu, ubrzo posle pevačicinog razvela od drugog supruga, rukometaša Ljube Jovanovića.

- O srećnim stvarima nikad nisam ćutala, a trudnoća je velika sreća - rekla je nedavno Nataša. - Rano je i ne želim previše da govorim o tome, ali Luka i ja smo presrećni.

Odluka da trudničke dane provede na salašu Nataši će doneti preko potreban mir.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak