Nataša Bekvalac ugrozila život bebi čineći ove ludosti sa Lukom

Puls 11.08.2017 17:47
Nataša Bekvalac ugrozila život bebi čineći ove ludosti sa Lukom


Pop zvezda Nataša Bekvalac uradila je nešto zbog čega se posle pokajala i veoma uplašila!Pevačica je sa dečkom Lukom Lazukićem učestvovala u moto-turi po Grčkoj a u tom trenutku nije bila ni svesna da je u blagoslovenom stanju.

Najlepše vesti nedavno su stigle iz doma pevačice Nataše Bekvalac koja je u drugom mesecu trudnoće.

Ona i njen dečko, poznati IT stručnjak Luka Lazukić sledeće godine dobiće bebu koja je kruna njihove višemesečne ljubavi. Međutim, kako „Blic puls” saznaje, pozitivan test na trudnoću istovremeno je obradovao i uznemirio Natašu.

- Nataša je u Grčkoj posumnjala da je trudna, kada je i uradila test. Međutim, pošto je pre toga sa Lukom bila deo moto-ture na kojoj su motorom prešli stotine kilimetara po strmim stazama Grčke, ona se istog trenutka uplašila za plod. Svesna da se truckala, vozila velikom brzinom i sve vreme bila izložena vetru i suncu, shvatila je u sekundi kakvom se riziku prepustila ni ne sumnjajući da je trudna. U prvi mah je pokušavala da dođe sebi od sreće, ali je zabrinutost nadvladala njen osmeh, zbog čega je istog trenutka odlučila da prekine letovanje i da se vrati u Srbiju da bi otišla na pregled kod svog ginekologa - kaže naš izvor blizak pevačici, i dodaje:

- Nata je istog trenutka iz Grčke pozvala svog doktora, koji je pokušao da je smiri i da joj kaže da to ništa ne mora da znači i da njene avanture nisu morale nužno da ugroze bebu. Svoju sreću ali i zabrinutost istog trenutka je podelila sa Lukom, koji je kupio avionske karte i spakovao kofere da se vrate nazad. Iako je moto-tura trebalo da se nastavi sutradan, oboje su odustali od toga i vratili se u Beograd.

Na svu sreću, ginekolog je umirio pevačicu, pa je sreća postala jedino osećanje koje je Bekvalčeva ubrzo podelila sa ćerkom Hanom i porodicom.

- Saznanje da je beba dobro i šum srca naslednika koji je čula na ultrazvuku potpuno su raznežili Natašu, koja već godinama sanja da dobije još jedno dete. Kako joj se to nije dogodilo u braku sa Ljubom Jovanovićem, već sa Lukom, sa kojim je od aprila u vezi, to smatra sudbinom. Nije razmažena trudnica, makar ne još uvek, nastaviće da nastupa do kraja leta, a ono čemu je sada posvećena jeste da se oslobodi cigareta. Doktori su joj savetovali da to uradi postepeno kako joj organizam ne bi doživeo krizu i time ugrozio život bebe. Luka će joj pomoći u tome, kao i u svim pripremama za dolazak njihovog naslednika - kaže naš izvor.

Šuškanja oko venčanja Bekvalčeve i Lazukića uveliko se šire jer će pevačica očigledno, kao i u prethodna dva braka, uploviti tajno.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak