Devojke rođene u ovom znaku su kraljice horoskopa: Ovih 8 znakova to i potvrđuju

Cosmopolitan 10.08.2017 21:46
Devojke rođene u ovom znaku su kraljice horoskopa: Ovih 8 znakova to i potvrđuju


Složićete se sigurno sa nama kada pročitate tekst u nastavku...Baš kao što je Lav kralj životinja, žene koje su u horoskopu Lavice uvek su glavne u društvu i rođene su da budu dive. A ako se pitate zašto, donosimo vam čak osam razloga koji to bliže objašnjavaju:

Zabavne su

Žene rođene u ovom znaku u stanju su i najdosadniji događaj učiniti zabavnim, čisto svojom pojavom. Lavice pršte pozitivnom energijom i zanimljive su, pa se s njima žele družiti mnogi.

Odane su

Lavicama je u vezi najvažnija odanost, bilo da se radi o ljubavnom ili prijateljskom odnosu. Na njih se baš uvek možete osloniti jer nikada neće pokušati da vas prevare, a obećanje koje ste dobili od žene rođene u ovom znaku, sigurno će biti ispunjeno.

Kreativne su

Žene u znaku Lava često razmišljaju izvan okvira i obično su one osobe u društvu koje imaju najbolju ideju. A zbog svoje kreativnosti, često su i odlične prduzetnice ili menadžerke.

Neodoljive su

Lavice obično ne trebaju uopšte da se trude kako bi privukle pažnju suprotnog pola, jer muškarci jednostavno gravitiraju u njihovom smeru. Na tome im druge žene često zavide jer čak i kada daju sve od sebe, ne mogu se takmičiti s prirodnim šarmom Lavica.

Imaju stila

Žene rođene u ovom znaku poznate su i po svom kraljevskom ukusu, ali i visokim standardima. U njihovoj garderobi nećete pronaći hrpu jeftinih komada, već nekolicinu elegantnih i pažljivo odabranih odevnih predmeta za koje su sigurne da im pristaju savršeno.

Inteligentne su

Lavice su "ceo paket", jer osim što su privlačne, zabavne i imaju stila, one su najčešće i jako inteligentne, ali ih i mnogi na prvu mogu pogrešno proceniti.

Prave su prijateljice

Osim što vam s njima nikada neće biti dosadno, na žene rođene u znaku Lava možete se osloniti u bilo koje doba dana i noći. A za svoje prijatelje Lavice uvek imaju puno strpljenja i ljubavi te su zato ljudi koji ih okružuju pravi srećnici.

Uspešne su

Žene rođene u ovom znaku znaju da se na prikladan način izbore i s najtežim izazovima te su izrazito snažne i samo im je nebo granica. Nisu neko ko samo ima velike snove, već se trude i da ih sve ostvare. Stoga ni ne čudi da su neke od najuspešnijih poznatih dama, poput Madone, Dženifer Lopez i DŽ.K. Rouling, rođene upravo u znaku Lava.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak