Pajtić: A da se vrh DS pozabavi dizanjem rejtinga?

Blic 10.08.2017 14:06
Pajtić: A da se vrh DS pozabavi dizanjem rejtinga?


Lider DS Dragan Šutanovac optužio je bivše lidere te partije za loš rejting demokrata, a reagujući na tu izjavu bivši predsednik stranke Bojan Pajtić poručio je vrhu DS da se pozabavi dizanjem rejtinga umesto što, kako je napisao na tviteru, "pucaju sebi u nogu".- A da se vrh DS pozabavi dizanjem sa sadašnjih četiri odsto, umesto da pucaju sebi u nogu? - napisao je Pajtić retvitujući intervju Dragana Šutanovca za magazin "Nedeljnik". On je prethodno postavio i nedavno istraživanje Ipsosa u kome se navodi da je DS na ivici cenzusa.

Šutanovac je u intervjuu "Nedeljniku" rekao da je "grčevita Pajtićeva borba da ostane na poziciji vlasti u Vojvodini dovela do toga da je DS u Vojvodini na poslednjim izborima dobila samo sedam odsto. Đilas je dobio više od dva puta manje glasova u Beogradu".

Očigledno je, naveo je lider DS, da to očajničko držanje za vlast nije donelo rezultat.

- DS je 2012. otišla sa vlasti u Srbiji sa više od 22 odsto. A i Đilas i Pajtić tražili su ostavke ljudi koji su osvojili tih 22 odsto. Da bi kasnije Pajtić sa šest odsto u Srbiji i sedam odsto u Vojvodini imao ambiciju da nastavi da vodi DS - rekao je Šutanovac.

Đilas se za sada nije oglasio.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak