Došla maca na vratanca: Posle Lukasa, Branislavu ostavio i muž

Pink 10.08.2017 17:53
Došla maca na vratanca: Posle Lukasa, Branislavu ostavio i muž


Zakoniti suprug Branislave Pašajlije ne može da joj oprosti aferu sa Lukasom.Donedavno javnosti nepoznata devojka Branislava Pašajlija odjednom je postala glavna tema svih medija nakon što je Pink.rs prvi otkrio da je osvojila srce folk pevača Ace Lukasa.

Posle našeg otkrića na pevačevom nastupu na Zlatiboru, zaljubljeni par rešio je da ne skriva svoju ljubav, pa je Lukas počeo da se pojavljuje na javnim događajima sa svojom izabranicom, iako je ona još uvek u braku sa Željkom Pašajlijom, i da je u javnosti predstavlja kao nekog sa kim će provesti život.

Ljubav je, gle čuda, pukla već nakon dvadesetak dana, pa se Branislava brže-bolje vratila u Crnu Goru svom suprugu Željku od kojeg je tražila oproštaj koji, po svemu sudeći, nije dobila.

Crnokosa Lozničanka izjavila je da sebi nikada neće oprostiti Lukasa, a isto je, izgleda, odlučio da učini i Željko Pašajlija. Budući da je Branislava njegovo prezime kojim se predstavljala zamenila devojačkim Gavrić, jasno je da nije dobila oproštaj, a da li će ubuduće biti obazrivija i promišljenija kada su životni izbori u pitanju pokazaće vreme.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak