Da li je Abramovič okončao brak zbog lepe ruske balerine

Blic 10.08.2017 08:13
Da li je Abramovič okončao brak zbog lepe ruske balerine


Pre nekoliko dana, ruksi oligarh Roman Abramovič i njegova treća supruga Daša Žukova objavili su da se razvode nakon devet godina brakaPar je saopštio da se rastaju prijateljski, da će zajedno odgajati decu i raditi na zajedničkim poslovnim projektima. Činilo se da će "najskuplji razvod u istoriji" proći bez većih skandala. Sve dok se na društvenim mrežama nisu pojavile fotografije ruske balerine Dijane Višnjeve.

Da li je Abramovič okončao brak zbog lepe ruske balerine

Atraktivna balerina slikala se ispred stadiona fudbalskog kluba "Čelsi" sa šalom te ekipe, čiji je Abramovič vlasnik od 2003. godine. To možda ne bi bilo neobično da pre tri godine mediji nisu pisali o navodnoj vezi tada oženjenog Abramoviča i udate Dijane Višnjeve. Tada je sve, naravno dematovano, ali dan nakon što su se fotografije pojavile, a Roman objavio da se razvodi, mediji su brzo sve povezali, pa se već sada piše o novoj-staroj ljubavi ruskog oligarha.

Abramovič se, kao i gotovo uvek kada je reč o privatnom životu, nije oglašavao, a Višnjeva je obrisala sve fotografije sa Instagrama koje je povezuju sa gazdom "Čelsija" na bilo koji način. U okruženju ruskog oligarha ovakve tvrdnje ocenjuju kao "totalnu glupost", a njegov portparol odbio je da komentariše pisanje medija.

Inače, lepa 41-godišnja balerina koja se dovodi u vezu sa Abramovičem, već nekoliko dana boravi u Londonu gde sa grupom "Marinski balet" igra "Anu Karenjinu" u Kraljevskoj operskoj kući.

Zanimljivo je da je Abramovič veliki ljubitelj baleta i da je donator čuvenog ruskog pozorišta "Boljšoj teatar". Oni koji ga poznaju čak kažu da se njegova ljubav prema baletu može porediti sa strašću prema fudbalu, a u svet baleta uvela ga ja upravo Daša, uskoro bivša supruga i veliki poštovalac umetnosti.

Prema rečima neimenovih prijatelja koji su za britanske tabloide komentrisali novinske natpise o vezi Abramoviča i Višenjeve, Daša i Dijana su prijateljice, a medijske tvrdnje su neistinite.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak