Dokoni deda zvani zlo

Alo, Jelena Đondović 09.08.2017 07:49
Dokoni deda zvani zlo


Dokoni, zli deda na pragu 10. decenije života odlučio je da se još malo obogati, a usput i da još malo napakosti Srbiji i SrbimaPogađate, govorim o „ocu nezavisnog Kosova“, čoveku zbog čijeg je lažnog izveštaja o događajima u Račku usledila NATO agresija na našu zemlju, Vilijamu Vokeru! Ponovo je došao na Kosovo. Bio je pre nekoliko meseci tu da obelodani da ima “sjajan” projekat za ujedinjenje svih Albanca - na Kosovu, Albaniji i u dijaspori, odnosno, za novo postavljanje granica na našim prostorima, zbog čega bi od Srbije bio otet “samo” jug.

Sada je na KiM stigao radi nadgledanja formiranja kosovske vlade. Pozvao ga je Kurti, za kog trenutno lobira i kog podržava. Bar je tako mislio Kurti dok se nije ispostavilo da Voker u kosovskom parlamentu šuruje i sa Tačijem, ali i da mu ni Haradinaj nije mrzak.

Bilo kako bilo, Voker je taj koji će dati konačnu reč o formiranju Vlade Kosova, i rasprediti zločince OVK, sada velike političke lidere i njihove ljude, na pozicije za koje smatra da im najbolje leže. A zašto sve ovo pričam?

Treba da budemo sigurni da će ta vlada, o čijem konstituisanju se priča mesecima, biti najnegativnija moguća po Srbiju, ali na prvom mestu po ono malo Srba koji su ostali dole na svojim ognjištima.

Poznavaoci kosovskih prilika upozorili su odmah da Voker, kog su dok je bio ambasador u Salvadoru zvali Salvadorski Kasapin, opet sprema veliko zlo, i naravno da sprema!

A jezivo je što smo mi nemoćni da bilo šta uradimo, da sprečimo i što ćemo opet doći u situaciju da nam jedan dokoni dekica iz Amerike, koji mnogo voli pare, nanese štetu od koje ćemo se teško oporaviti!


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak