Dekorišite sobu cvetnim tapetama

Ženski Magazin 08.08.2017 10:21
Dekorišite sobu cvetnim tapetama


Tapete sa cvetnim uzorkom su u modi već nekoliko godina unazad.Ove sezone posebno se izdvajaju tapete sa velikim cvetnim motivima ili samo jednim cvetom koji postaje najsvetliji akcenat vašeg enterijera.

Ukoliko želite da vaš prostor dekorišete, malo promenite i uneste novine, predlažemo da kupite tapete sa cvetnim motivima i unesete dah proleća i leta u vaš dom.

Dekorišite sobu cvetnim tapetama

Cveće u jarkim bojama

Ukoliko volite divlje cveće, možda su pravi izbor za vas tapete sa ljubičicama i makom koje će uneti malu dozu „divljine“ u vaš enterijer.

Tapete sa cvećem u jarkim bojama su pogodne za dizajn spavaće sobe i dnevnog boravka. One će postati divan akcenat u vašoj unutrašnjosti. Važno je da tapete jednostavno odgovaraju boji tekstila i dekoru u domu. Cvetne tapete izgledaju lepo u kombinaciji sa jednostavnim drvenim nameštajem.

Jedan cvet

Jedan cvet

Vrlo moderno rešenje je da dekorišete jedan zid u stanu velikim cvetom. Na primer, tapeta sa božurom na zidovima može da oživi sivu i mračnu prostoriju.

Cvetne tapete u kupatilu

Cvetne tapete u kupatilu

Tapete sa cvetnim obrascima mogu se iskoristiti i za dizajn kupatila. Trebalo bi da zalepite tapetu dalje od kade ili tuš kabine, odnosno važno je da voda svakodnevno ne mokri takvu lepotu.

Cvetni motivi na zidu u boji

Cvetni motivi na zidu u boji

Postoje zanimljive opcije tapeta sa cvećem koje izgledaju predivno na zidu koji je obojen vedrim ili jarkim bojama. Na primer, roze i žuto cveće izgleda sjajno na plavom ili sivom zidu.

Delikatni obrasci

Delikatni obrasci

Tapete sa cvetnim motivima u pastelnim bojama pogodne su za prostorije u romantičnom stilu. Pink i boja breskve će uneti u vaš dom blage note. Takve tapete su idealne za dečje sobe, kao i enterijere mladih devojaka. Ove tapete mogu da se kombinuju sa svetlom bojom nameštaja ili možete tapetom ukrasiti samo deo zida.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak