Nemi nakon tragedije: Olgina deca oca ne pominju, za majkom tuguju!

Alo 07.08.2017 07:32
Nemi nakon tragedije: Olgina deca oca ne pominju, za majkom tuguju!


Mesec dana je prošlo otkako je Olgu Lovrić (39) kamenom krvnički ubio muž Milan (48) ispred Centra za socijalni rad u Novom Beogradu.O njihovo troje dece vodi brigu Olgina majka Ljiljana Antić, koja je, kako „Alo!” saznaje, tražila i starateljstvo nad dečacima.

- Deca tuguju za majkom. Retko izlaze iz stana i dosta su povučena. Ipak, su ona videla kada je otac tukao majku. Trebaće vremena da prebole ubistvo majke. Oca ne pominju - niti pitaju za njega, niti iko priča o njemu - kaže jedan od rođaka ubijene Olge.

Te srede, 5. jula ove godine, Lovrić je, nakon što je decu i Olgu video u Centru za socijalni rad, nasrnuo na ženu prilikom izlaska iz zgrade i počeo da je udara kamenom u glavu, dok su prestravljena deca pokušavala da ga spreče u tome i preklinjala ga da prestane. Nesrećna žena je, nakon što je on udario više puta, pokušala da pobegne i trčala je vičući: „Ubiće me!” i pokušavajući da se skloni u prostorije Centra. Međutim, nije uspela napasniku da pobegne. Kako su rekli očevici, u jednom trenutku se čuo samo prasak stakla. Žena se potom našla u lokvi krvi, a na glavi su joj, osim povreda nanetih kamenom, pronađeni komadi stakla. Nasilni muž je nakon krvavog napada mirno odšetao niz ulicu kao da se ništa nije dogodilo.

Inače, Lovrić je bio osuđen na dve godine nakon što je 2015. pretukao svoje dete, a iz zatvora je izašao u aprilu ove godine. Sina je tukao jer je ovaj dobio četvorku iz engleskog, i to na očigled Olgine majke, kod koje je mališan pobegao od oca nasilnika.  

Dva puta ga prijavljivala

Od aprila 2017, otkako je izašao iz zatvora, Olga je dva puta policiji podnosila prijavu protiv njega. Živeli su odvojeno, ali ga to nije sprečavalo da njoj i deci zagorčava život. Uprkos zabrani prilaska, dolazio im je na vrata stana. Imala je snimke razgovora kako joj preti da će je ubiti. Dok je vozila srednjeg sina na trening, presreo je njen automobil i prstom prešao preko vrata i rekao: „Ubiću te”.

Ubio se nakon zločina

Milan je nakon brutalnog ubistva pobegao iz Centra za socijalni rad i uputio se ka Tošinom bunaru, gde je potom skočio pod voz. On se bacio pod elektromotornu kompoziciju voza u 1.15 nakon ponoći kod stajališta Tošin bunar.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak