Najbolji trendovi pred-jesenjih kolekcija

MojEnterijer 05.08.2017 09:33
Najbolji trendovi pred-jesenjih kolekcija


Leto je u punom zamahu, ali svet dizajna uvek ide korak ispred...Zato je vreme da se polako pripremimo za jesen. Određeni proizvođači su već predstavili pred-jesenje kolekcije, dok ostali pozdravljaju novi talas predmeta namenjenih drugoj polovini leta. Istraživajući poslednje ponude različitih kuća, proučili smo poslednje stilske karakteristike svih jesenjih kolekcija, koje su kompletirane uz pomoć nekoliko trendova, predstavljenih kao nosioci svih linija namenjenih za nekoliko sledećih meseci.


Pleteni dekor

Ne predstavlja nikakvu tajnu to da su danas gotovo svi dizajneri veliki ljubitelji pletenog dekora. da li ste znali da stvaranje savršenog letnjeg osećaja može biti kompletirano ovim definitivno, jednim od najpopularnijih trendova u dizajnu, koji može sijati u punom sjaju tokom jesenjih meseci takođe. Zapravo, prirodni izgled koji pleteni dekor stvara, čini ga savršeno uklopljivim u jesenju atmosferu.

Boje jeseni

Proučimo pažljivije nekoliko boja koje predstavljaju najpopularniji trend dolazeće sezone. Neke od njih su produžetak prošlosezonskih, dok se ostale veoma brzo probijaju na sam vrh. Kao što možete videti na fotografijama u našoj galeriji, topli tonovi kao što je braon, mogu biti veoma lako kombinovani s hladnijim nijansama, posebno u ovom sezonskom carstvu dizajna.


Doza dekadencije

Svima je poznato da se mesing vraća u velikom stilu. Zapravo, ovaj materijal je u trendu već više od pet godina i ne mislimo da će se uskoro išta promeniti. Ovaj metal ne misli da napusti pozornicu, posebno iz razloga što je dekadencija veoma privlačna u jesenjem dizajnu. Iako postoje glasine o tome da se  dekadentni materijali kao što je mermer nalaze na izlaznim vratima, dizajneri smatraju da su oni ovde da ostanu i tako će biti za sada. Ostali finiši kao što su bronza ili bakar mogu biti priključeni ovom nizu ekskluzivnih materijala koji su u trendu.


Nezaboravni trendovi

Završavamo sa podsećanjem da bi trebalo da pratite sve trendove koji su vama lično omiljeni i materijale koji možda nisu novi, ali su svakako ponovo u modi. Zahvaljujući redizajniranju njihovog uspostavljenog šarma, oni nam se vraćaju osveženog izgleda. Uzmite ratan za primer.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak