Prija i Filip spiskali 20.000 evra!

Kurir 04.08.2017 22:39
Prija i Filip spiskali 20.000 evra!


Za samo pet dana u Crnoj Gori potrošili ogromnu svotu novca na hotel, restorane, ležaljke, hranu...Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su za samo pet dana boravka u Crnoj Gori spiskali čak 20.000 evra na provod i svakodnevne potrebe.

Pevačica i sin Bobe Živojinovića nisu žalili para za dobru zabavu, hranu, restorane, muziku, hotele, ležaljke, poklone, suvenire... 

- Aleksandra je imala nekoliko nastupa na primorju, a slobodno vreme koristila je za uživanje s Filipom. Odseli su u jednom od najluksuznijih hotela, obilazili restorane i poručivali najskuplje specijalitete i vina, izvodili društvo pošto nikad nisu bili sami... Konobari ih vole jer ostavljaju odličan bakšiš! - otkriva naš izvor.

On tvrdi da je Brenina snajka za samo tri sata na Svetom Stefanu pukla čak 2.000 evra!

- Tog dana su se Aleksandra i Filip s njegovim bratom Stefanom odmarali na Kraljevoj plaži, gde su se pre tri godine venčali Jelena i Novak Đoković.Osim što su za ležaljke izdvojili čak 120 evra, poručivali su hranu, piće i voće, a konobare su prilično dobro okitili. Naravno, pevačica se uhvatila za novčanik i platila sve. Zašto i ne, kad vredno radi i može sebi da omogući sve što želi. Ima prava da troši na šta želi i kako želi - zaključuje naš izvor blizak popularnom paru.

STEFAN DRŽI SVEĆU

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović jedno vreme u Budvi nisu bili sami. S njima se provodio i Filipov mlađi brat Stefan, koji je čak i nastupao s Prijom u jednom klubu. Mladi pevač se ni preko dana nije odvajao od snajke i brata, maltene im je držao sveću! Stalno ih je nešto zapitkivao na ležaljci i tražio da se takmiče u plivanju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak