Lukasu zabranjeno da pominje bivšu

Alo 03.08.2017 15:13
Lukasu zabranjeno da pominje bivšu


Nakon što je saznao za sačekušu koja mu se spremala, Aca raskinuo sa Pašajlijom i obećao da će se ponašati kao da nisu bili zajednoVeza Ace Lukasa i Branislave Pašajlije mogla je da ima koban ishod, da pevač nije poslušao „dobronamerni” savet prijatelja i odustao od veze sa zgodnom Lozničankom, saznaje „Alo!”.

Najnovije informacije bacaju svetlo na rasplet veze koja je u jednom trenutku prštala od ljubavi. Naime, Lukas je za sve vreme svoje veze s Branislavom pričao o tome koliko je voli, kako s njom vidi lepu budućnost, bilo je čak reči o braku, a onda je za tren oka sve nestalo.

Branislava je takođe zaljubljeno objavljivala slike i snimke sa folkerom, potpisivala ih velikim izjavama ljubavi, a onda je u sekundu sve obrisala. Danima su se svi pitali šta se dogodilo, a istina je sad isplivala.

Naime, kako saznaje „Alo!” od dobro obaveštenog izvora, Lukasu se u trenutku dok je bio u vezi sa Pašajlijom spremala sačekuša na nastupu u Budvi. Kako bi izbegao batine koje mu je navodno spremio prevareni muž Željko Pašajlija, Lukas je sa njim postigao dogovor.

Dao je reč suprugu bivše devojke da će raskinuti sa Branislavom. Međutim, kako saznajemo, Željku to nije bilo dovoljno.

- Istina je da je Lukas ostavio Branislavu, a ne obratno. Inače, Željko Pašajlija ima reputaciju opasnog momka diskutabilne prošlosti, čiji su poslovi često na granici zakona, a pred Acin poslednji nastup, cela Budva je brujala o tome da se pevaču sprema sačekuša.

To je Lukas saznao od svojih prijatelja iz Crne Gore, a imajući u vidu priče koje prate Branislavinog supruga, Lukas te pretnje nije shvatio olako, pogotovo jer zna da je Pašajlija bio u zatvoru zbog napada na službeno lice - rekao je za „Alo!” dobro obavešteni izvor i dodao da je Aca, kako bi izbegao batine, preko prijatelja poslao Pašajliji poruku da će ostaviti Branisalvu.

- Međutim, to Željku nije bilo dovoljno. Tražio je od Lukasa da mu obeća da Branislavino ime više nikada neće pomenuti i da će se ponašati kao da ta veza nikada nije postojala. Zbog toga i ne želi da priča o njoj u intervjuima, a to se odmah videlo, jer je Lukas prekidao razgovor u svakoj prilici kada su ga novinari pitali za Branislavu - zaključuje naš izvor i dodaje da je pevač zbog straha za život pojačao obezbeđenje, pogotovo jer za nekoliko dana ponovo nastupa u Budvi.

Aca će za nekoliko dana ponovo nastupiti u Budvi, Foto: Petar Dimitrijević

Juče smo pokušali da stupimo u kontakt sa Lukasom kako bismo proveri naša saznanja, ali on nije odgovarao ni na pozive ni na poruke koje smo mu uputili.

Podsetimo, romansa između folk pevača i Branislave Pašajlije trajala je manje od mesec dana, tokom kojih par nije želeo da se skriva od očiju javnosti. Naprotiv. Aca i Branislava su se čak i fotografisali za naslovnu stranu jednog nedeljnika, a pevač je tada rekao da je u zgodnoj Lozničanki pronašao sve što je u ženi tražio. Osim toga, Lukas je Branislavu vodio na mnoge nastupe, a kako se tada pisalo, čak joj je i platio estetsku korekciju ušne školjke.

Da je nešto krenulo po zlu u njihovoj vezi, bilo je jasno kada su nedavno preko noći nestale sve njihove zajedničke fotografije, nakon čega su oboje potvrdili da više nisu zajedno. O razlozoma raskida ni jedno ni drugo nisu želeli da javno govore. Sada je jasno i zašto.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak