Upačatljiva pojava: Porsche 718 Cayman GTS bez kamuflaže

VreleGume 02.08.2017 19:00
Upačatljiva pojava: Porsche 718 Cayman GTS bez kamuflaže


Suptilne promene na karoseriji i dodatna snaga ispod haube je ono što će činiti ovaj Porsche neodoljivim.Porodica 718 Cayman ima samo standardne i S verzije za sada, ali će uskoro dobiti još jednu prinovu jer bi trebao da bude predstavljen i GTS model. Primećen je na finalnom testiranju i nije se stidio da pokaže svoje promene.

Prednji branik sada ima istaknutije otvore za vazduh, a na zadnjem delu možemo videti par izduvnih cevi. Zadnjim svetlima nedostaju dva reda, koja su zamenjena monohromatskim linijama koje se lepo uklapaju sa bojom automobila.Što se vizuelnih promena tiče, GTS će dobiti i veće aluminijumske felne sa većim kočnicama kako bi one odgovarale snažnijem motoru. Dok S verzija ima 350 konjskih snaga koje dobija iz motora sa turbo punjačima koji ima zapreminu 2,5 litara, očekuje se da će GTS verzija imati bar dodatnih 20 konjskih snaga i motor sa četiri cilindara.

Obrtni momenat će takođe imati nešto više od trenutnih 420 Nm. Nova suspenzija i neka podešavanja na šasiji će ovom modelu omogućiti da bude agilniji u krivinama. Dok ovaj prototip ima ojačanje unutar kabine, to se ne očekuje na produkcijskom modelu. Naime, ne treba ni pomenuti da će GTS biti brži od S modela kome je za ubrzanje od 0 do 100 km/h potrebno 4,2 sekunde, i ima maksimalnu brzinu od 285 km/h.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak