Drama srpske porodice na odmoru u Grčkoj: Kafa umalo ubila dečaka

Novosti 31.07.2017 09:57
Drama srpske porodice na odmoru u Grčkoj: Kafa umalo ubila dečaka


Dvanaestogodišnjak u Bolnici u Solunu, stanje stabilno, otac lakše povređen. Kampovali na Oranž plaži na SitonijiMALOLETNI dečak (12) iz Srbije, koji je u subotu povređen prilikom eksplozije plinske boce, tokom letovanja sa porodicom u Grčkoj, trenutno se nalazi u bolnici u Solunu i njegovo stanje je stabilno. Prve informacije bile su da je teže povređen njegov otac (44), ali je, prema našim saznanjima on zadibio, samo lakše povrede.Drama srpske porodice na odmoru u Grčkoj: Kafa umalo ubila dečaka

Kako nam je potvrđeno iz srpskog konzulata u Solunu, dečak ima opekotine i po prijemu u bolnicu je odmah operisan.

- Razgovarali smo sa roditeljima i lekarima i uverili smo se da je medicinski tretman adekvatno sproveden i da oporavak teče na najbolji način - navode iz konzulata. - Više informacija o njegovom zdravstvenom stanju imaćemo u ponedeljak. Takođe, imaćemo i informacije o njihovom povratku u Srbiju koji će biti uskoro.

Zašto je došlo do eksplozije plinske boce, u kojoj su, srećom samo ugruvani ostali članovi ove porodice - majka (41) i dvoje dece od osam i pet godina, u prikolici koju su koristili, utvrdiće istraga.

Navodno, plinska boca je eksplodirala dok je otac kuvao kafu, da bi zatim vatra počela da izbija iz prikolice.

Prema navodima grčkih medija srpska porodica je bila stacionirana na Oranž plaži na Sitoniji. Reč je, inače o jednoj od najlepših plaža na ovom, drugom prstu poluostrva Halkidiki.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak