Žitelji Barajeva u strahu nakon napada pasa

Novosti 30.07.2017 11:06
Žitelji Barajeva u strahu nakon napada pasa


Opasni psi, koji su u četvrtak i petak napali dvoje meštana beogradske prigradske opštine i dalje slobodno šetajuOPASNI psi, koji su u četvrtak i petak napali dvoje meštana beogradske prigradske opštine Barajevo u naselju Gaj, i dalje slobodno šetaju! Do zaključenja ovog broja šinteri "Zoohigijene" nisu uspeli da ih uhvate. Za to vreme, izujedani dečak Darko J. (14) i Mara Vučićević (62), srećom oporavljaju se od povreda i trauma koje su zadobili.

- Dok sam čekao autobus na stajalištu, iz grmlja su izletela dva kera - priseća se strašne scene koju je preživeo maloletni Darko. - Zgrabili su me otpozadi za pantalone i oborili na zemlju. Tada se pojavio još jedan pas. Grizli su me... nisam bio svestan šta mi se dešava.

Dečaku, kome su krvoločne zveri čeljustima bukvalno pokidale meso, u pomoć je prvi priskočio komšija policajac, Momir Ugrenović (51), vođa sektora Policijske uprave Barajevo.

- Imao je nešto u rukama čime ih oterao od mene. Psi su se udaljili nekoliko metara i nastavili da laju. Potom je došao moj otac sa motkom i oterao ih - kaže nam Darko.

Prema rečima tinejdžerove majke Slađane, koja je zdravstveni radnik, njen sin biće obeležen ožiljcima do kraja života.

- Tužiću odgovorne za bol koji je moj sin pretrpeo - ogorčena je Slađana. - Ne želim da se ovaj slučaj zataška. Nenormalno je da šinteri dođu i jure dva psa, a na desetine lutalica jure kroz Barajevo.

Dok se dete oporavlja kod kuće, njegova komšinica Mara je još u bolničkoj postelji. Nju očekuje plastična operacija, jer su joj psi otkinuli pola kože sa glave.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak