Jelisaveta Orašanin o odlasku u Ameriku: Svaki glumac mašta o Holivudu

Gloria 17.07.2017 22:41
Jelisaveta Orašanin o odlasku u Ameriku: Svaki glumac mašta o Holivudu


Mlada glumica Jelisaveta Orašanin, koja je pre nekoliko nedelja postala gospođa Teodosić kada je izgovorila sudbonosno “da“ uspešnom košarkašu Milošu Teodosiću sa kojim je donedavno bila na bračnom putovanju, sada se vratila u Beograd gde trenutno igra predstavu “Hotel 88“.Ona će leto provesti radno u glavnom gradu. Nedavno je počelo i snimanje nastavka popularne serije “Ubice mog oca”… Jelisaveta će budući da je njen suprug potpisao ugovor za NBA klub “Kliperse” živeti na relaciji Beograd – Los Anđeles, a o tome da li će pokušati da izgradi i inostranu karijeru, lepa glumica kaže:

Svaki glumac kad gleda holivudske filmove mašta o tome. Ono što je nezgodno kod nas sa ovog područja jeste to što imamo poseban akcenat u našem izgovoru engleskog jezika pa smo poprilično ograničeni u tome šta bismo mogli da igramo. U jednoj dalekoj budućnosti nadam se da da – kaže Jelisaveta za Blic i otkriva da li se definitivno seli u LA

Ne znam. Meni je nekako Njujork omiljeni grad i ranije kada sam bila klinka uvek sam maštala da živim tamo. Ali, ja sam vrlo vezana za posao, glumački posao je takav, zaposlena sam u pozorištu, pa je za nas glumce to poprilično komplikovano. Ali, možda jednog dana, ne znam.

Da li si sada srećna u životu?

Da. Sve me čini srećnom.

I u privatnom?

Pa da, zaista sam srećna. Glumcima nije bitna ta vrsta reklame da se piše o našem privatnom životu, glumci to ne vole i nemaju potrebe za tim. Ljudi mogu da nas gledaju u pozorištu, filmovima, serijama i volimo da nas publika i poznaje po našim umetničkim projektima.

Glumci dakle žele da izbegnu da pričaju o privatnom životnu?

Glumci su vešti.

Ali tvoja udaja je izazvala veliku pažnju u javnosti. Možeš li da nam ispričaš kako je u braku, kako je biti žena sportiste?

Na privatna pitanja zaista ne odgovaram.

Za vas dvoje nema odmora. Gde ćeš biti tokom leta?

Nema. Ja sam u Beogradu sve vreme.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak