Vi ste srodne duše: 5 znakova da vam je suđeno da budete zajedno

Cosmopolitan 17.07.2017 12:40
Vi ste srodne duše: 5 znakova da vam je suđeno da budete zajedno


Nema nikakve dileme ukoliko se pronađete u sledećem tekstu.Nije potrebna nauka ili logika da zaključite da li pored sebe imate osobu za ceo život. Dovoljno je da pratite male skrivene signale koji otkrivaju da vam je jednostavno suđeno da budete zajedno.

Vi ste jednostavno srodne duše, a sledećih 5 znakova to potvrđuju.

Volite da istražujete zajedno

Bilo da je to put na planinu, novi restorani u gradu, nove lokacije za izlazak ili seks, vas dvoje ste uvek raspoloženi da zajedničkim snagama istražite nešto novo zanimljivo što će vas oboje zadovoljiti.

Imate slične interese

Odbacićemo mišljenje da se suprotnosti privlače, jer za jednu dugogodišnju i čvrstu vezu potrebno je da dvoje slažu na više nivoa i imaju slične interese i teme za razgovor. Nema ništa lepše kad se i nakon seksa sjajno zabavljate, razgovarate i uživate jedno u drugom i bez fizičkog kontakta.

Imate poverenja jedno u drugo

Sposobnost da verujete partneru i osećate se prijatno dok mu otkrivate neke od najmračnijih iskustava u vašem životu, mnogo govori o vašoj vezi. 

Ne možete da prestanete da se ljubite

Fizička privlačnost nije sve, ali definitivno mnogo govori o vašoj vezi i vama. Ukoliko stalno imate potrebu da svog dragog ljubite, grlite nije potrebno da naglašavamo da ste verovatno u zagrljaju onog Pravog.

Njegovi prijatelji vas obožavaju (kao i vi njih)

Naravno da je bitno da osvojite i porodicu , ali pre njih potrudite se i oko najboljih prijatelja. Dobijate bonus poene ako nemate ništa protiv toga da provedete veče sa njegovim ortacima iako ste jedina devojka u društvu, a dupli poeni ako to isto može i on sa vašim drugaricama.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak