U telu imamo 15 kilograma otrova: Izbacite ih ovim voćem i sprečite mnoge bolesti

Kurir 17.07.2017 12:17
U telu imamo 15 kilograma otrova: Izbacite ih ovim voćem i sprečite mnoge bolesti


Postoje brojne dijete i planovi detoksikacije debelog creva koje mogu očistiti toksine iz vašeg sistema.Ishrana za čišćenje creva uključuje namirnice poput spanaća, brokule, belog luka, ribe, cvekle, kupusa i slično. 

Ali, ako ste ljubitelji voća, onda je dobro znati koje je voće dobro za tu svrhu. 

Avokado 

Avokado je bogat omega-3 masnim kiselinama koje čiste creva i sprečavaju probavne probleme. Omega-3 ulja služe kao mazivo za zidove creva.

Jabuke 

Jabuke detoksiciraju creva i čiste štetne materije te teške metale iz tela. Jabuke su bogate pektinom, zbog čega su među najboljim voćem za čišćenje creva.

Maline 

Maline su jedan od najbogatijih izvora vlakana među voćem. Nisu dobre samo za creva i jetru, nego i za sjajnu i čistu kožu.

Jagode 

Jagode su neizostavne za čišćenje organizma. Bogate su vlaknima i drugim zdravim vitaminima, pa njihovom konzumacijom možete na prirodan način očistiti i detoksicirati creva.

Borovnice 

Sadrže prirodni aspirin koji ublažava učinke oštećenja tkiva usled hronične upale. Takođe deluju kao antibiotik i sprečavaju bakterijske infekcije u urinarnom traktu.

Grejp 

Sočno voće sadrži pektin, topiva vlakna koja se vežu na holesterol u telu. Tako se čisti krv od štetnih virusa. Grejp je jedan od plodova koji se smatra odličnim za detoksifikaciju creva i jetre.

Limun 

Limun pomaže prirodnom čišćenju tela. Bogat je vitaminom C i pomaže detoksifikaciji štetnih materija iz jetre.

 

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak