Vučić od sutra u dvodnevnoj poseti SAD

B92 15.07.2017 14:48
Vučić od sutra u dvodnevnoj poseti SAD


Predsednik Aleksandar Vučić boraviće od sutra u dvodnevnoj poseti SAD, gde će imati niz bilateralnih susreta sa američkim zvaničnicima.Vučić će u Vašingtonu razgovarati sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom i predsedavajućim Komiteta za oružane snage Kongresa senatorom Džonom Mekejnom.

Osim toga, Vučić će pričati i sa predsedavajućim i kopredsedavajućim Senatskog potkomiteta za Evropu senatorom Ronom Džonsonom i senatorom Krisom Marfijem, kao i sa kopredsedavajućim Srpskog kongresnog kokusa kongresmenom Tedom Poom i Emanuelom Kliverom, saopštilo je Predsedništvo.

Planiran je i susret predsednika Srbije sa šefom Biroa Nacionalne garde SAD generalom Džozefom Lengijelom i komandantom Nacionalne garde Ohaja general-majorom Markom Bartmanom.

Vučić će se sastati i sa predstavnicima Poslovnog saveta za medjunarodno razumevanje (Business Council for International Understanding) i prisustvovati potpisivanju Memoranduma o razumevanju sa kompanijom CISCO, koja se bavi dizajniranjem, proizvodnjom i prodajom opreme za računarsko umrežavanje, dodaje se u saopštenju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak