Haos na granici sa Crnom Gorom: Kilometarske kolone, čekanje satima

Blic 15.07.2017 13:29
Haos na granici sa Crnom Gorom: Kilometarske kolone, čekanje satima


Na granici Srbije sa Crnom Gorom kod Bijelog Polja ogromne su gužve, putnici čekaju satima da bi ušli u tu susednu zemlju, a desila se i tuča.Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, kolona je duga više od tri kilometra, čekanje u redovima traje više od dva sata, a desilo se i nekoliko incidenata.

- Automobili su puni, mahom srpskih registarskih oznaka, čekaju i ne znaju šta će. Iz suprotnog pravca vozači dobacuju ljudima u koloni da idu na neki drugi granični prelaz jer je haos - priča naš reporter.

Haos na granici sa Crnom Gorom: Kilometarske kolone, čekanje satima

Kako kaže, bilo je i manjih fizičkih obračuna zbog kojih je intervenisala i policija.

- Ima i onih koji ne žele da čekaju, pa drsko pretiču kolonu, zbog čega su negodovali oni koji su strpljivo čekali. Tako su nekom automobilu sa novosadskim registarskim oznakama preprečili put, kako bi ih blokirali i "naučili pameti" - javlja "Blicov" reporter.

Haos na granici sa Crnom Gorom: Kilometarske kolone, čekanje satima

Kako navodi, sa srpske strane jutros je radila samo jedna traka na graničnom prelazu, i da je zbog toga gužva nastavila da se pravi i na crnogosrskoj strani.

- Kako smo čuli, i srpska i crnogosrka policija, kada su videle šta se napravilo na granicama, počeli su da puštaju vozola maltene bez ikakve provere - priča on.

Saopštenje granične policije: Najviše čekanja na Gostunu

Putnički automobili na izlazu iz Srbije najviše čekaju na graničnom prelazu Gostun prema Crnoj Gori gde su zadržavanja i do dva sata, saopštila je danas Uprava granične policije. Putnicima se preporučuje korišćenje prelaza Jabuka ili Mehov Krš.

Kako je saopšteno, na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u zemlju iz Mađarske, putnička vozila čekaju 60 minuta, na prelazu Batrovci na ulazu u zemlju, iz Hrvatske, čekanje je 30 minuta kao i na izlazu iz zemlje na prelazu Gradina prema Bugarskoj. Na ostalim graničnim prelazima Srbije nema zadržavanja.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak