Trpezarija u malom stanu

Novosti 14.07.2017 10:58
Trpezarija u malom stanu


U mnogim stanovima, pogotovo iznajmljenim garsonjerama, trpezarija je čist luksuz, a opet, važno je imati izdvojen prostor za ručavanjeU mnogim stanovima, pogotovo iznajmljenim garsonjerama, trpezarija je čist luksuz, a opet, važno je imati izdvojen prostor za ručavanje. Kako biste joj našli prostor u malom stanu, vodite se idejom da vam sto bude multifunkcionalan.

Dobra ideja je da u kuhinju stavite ploču koja se po potrebi lako može spuštati i podizati. Dok je spuštena, može da bude dodatna radna površina prilikom kuvanja ili mesto za odlaganje namirnica. Ako stolice sa naslonom zauzimaju suviše prostora, nabavite nekoliko taburea. Bitno je i to koliki sto vam je potreban. Za parove bez dece je dovoljan mali sto koji se može smestiti u ugao sobe i po potrebi razvući u veći i staviti u dnevnu sobu kada dolazi više ljudi. Zato je važno da bude lak za pomeranje i manevrisanje. Šank je takođe dobra opcija jer služi za odlaganje stvari i ručavanje.

I radni sto u dnevnoj sobi može biti za obedovanje, pa čak i stočić za kafu ako se podešava po visini, pa ga za ručak i večeru podignite, a nakon toga spustite.

Trpezarija u malom stanu

Savet plus:

Mali stanovi često imaju prostran hodnik, u tom slučaju je najpraktičnije da tu stavite trpezarijski sto i rasteretite sobu jer ćete na njemu moći i da odlažete stvari. Ako vam je nezgodno da to bude prvo što gost ugleda, stavite na zidove upečatljive slike, fotografije ili tapete i to će skrenuti pažnju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak