Šarliz Teron: Bila sam u depresiji! Mislila sam da ću umreti!

Kurir 14.07.2017 10:38
Šarliz Teron: Bila sam u depresiji! Mislila sam da ću umreti!


Glumica Šarliz Teron dobila je Oskara za svoju ulogu u filmu "Monstrum" za koju se ugojila dvadesetak kilograma. Ubrzo nakon filma ona se vratila u top formu, ali danas joj takve transformacije mnogo teže padajuČetrdesetjednogodišnja glumica dovela se u top formu za film "Atomic Blond" u kojoj glumi akcionu junakinju. Na setu se nekoliko puta i povredila, a ceo proces snimanja i pripreme glumica je nazvala "brutalnim". Nakon fizički zahtevne uloge, Šarliz je, kaže, htela da glumi u nekom "manjem filmu".

"Htela sam ulogu u koju cela mogu ući, pa mi se svidela ponuda za "Tully" objasnila je Šarliz, koja je igrala samohranu majku troje dece. Za tu ulogu trebalo je da se ugoji skoro 20 kilograma. Iako je to već uradila za film "Monster", za koji je dobila i Oskara, Šarliz je ovog puta transformacija teže pala.

"Ovog puta sam osetila posledice po svoje zdravlje. Zbog šećera sam pala u tešku depresiju, bila sam bolesna. Nisam mogla da izgubim te kilograme. Nazvala sam lekara i rekla mu: "Mislim da umirem", ispričala je glumica.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak