Goca Tržan: Šutnuću Rašu kad omatorim

Kurir 14.07.2017 10:14
Goca Tržan: Šutnuću Rašu kad omatorim


Popularna pevačica priznaje da je vrlo moguće da joj brak neće prijati kada uđe u klimaks, zbog čega je spremna da napusti suprugaGoca Tržan nikada nije robovala predrasudama, pa je priznala i da će ostaviti svog 14 godina mlađeg supruga Rašu Novakovića kada joj dosadi i omatori!

Popularna pevačica proslavila je u subotu 43. rođendan na nesvakidašnji način - koncertom u jednom beogradskom šoping-molu. S obzirom na to da joj je muž preko Kurira poručio da ga šutne za dvadesetak godina, kada joj dosadi, Goca je rekla da je to sasvim mogući scenario.

- Zasad Raša ne može da mi dosadi, ali ko zna. Od mene se svašta može očekivati. Kad me pukne ta matorost, sve je moguće, možda i odlepim - kaže za Kurir pevačica, koja nam je usput izložila i svoju teoriju životnih ciklusa.

- Žene imaju tri životna doba: pubertet, srednje godine, u kojima sam ja, i menopauzu. E, kad uđem u to treće doba, vrlo je moguće da ću ostaviti Rašu. Ja sam nemirnog duha i ne libim se da radim ono što mi prija u tom momentu - priča Goca.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak