Teodosić: Ne osuđujem Jokića, mnogo

SportKlub 14.07.2017 09:51
Teodosić: Ne osuđujem Jokića, mnogo


Miloš Teodosić je potpisao dvogodišnji ugovor sa Klipersima i posle nekoliko dana provedenih u Kaliforniji mir je pronašao u svom domu, u kampu "Teo 4" na Srebrnom jezeru.U intervjuu za "Sport klub" pričao je o prvim utiscima iz "grada anđela", očekivanjima u NBA ligi, saradnji sa Dokom Riversom, Blejkom Grifinom, DeAndre Džordanom i starim poznanikom Patrikom Beverlijem...

Teodosić je prokomentarisao i izostanak Nikole Jokića iz nacionanog tima, kao i šta bi on uradio da je bio na mestu igrača Denvera, ali i ciljevima "orlova" na Evropskom prvenstvu.

"Doneo sam dobru odluku u izboru kluba. Sklop ekipe i način na koji igra je idealan za mene", rekao je Teodosić za "Sport klub".

Kaže i da ga Klipersi nisu uslovljavali igranjem za državni tim.

"Samo su pitali kada je prvenstvo Evrope, gde... Nisu postavljali nikakve uslove. Priča uopšte nije išla u tom pravcu. To neće biti problem ni u budućnosti".

Pripreme reprezentacije počinje za nedelju dana, selektor Đorđević je skratio spisak na kojem nema Nikole Jokića.

"Leto je bilo sjajno i više vremena za odmor. Skraćen Saletov spisak je jedna ozbiljna ekipa i mislim da imamo kvalitet da uzmemo jednu od medalja. Posle mnogo godina odlazimo na prvenstvo kao favoriti uz Španiju i Francusku. Možda bude pritisak, ali navikli smo. Nadam se uspešnoj godini".

"Što se tiče Jokića doneo je odluku kakvu je doneo. Joka je izabrao da se spremi što je možda i razumljivo ako se zna da će biti prva zvezda i lider ekipe i neko koga čeka poslednja godina ugovora. Stvarno mogu da ga razumem. Da li bih ja to uradio ili ne uopšte nije pitanje. Nisam bio u takvoj situaciji i Joku ne osuđujem, mnogo", rekao je Teodosić.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak