Šutanovac: Nuđeno mi da odem iz DS i dobijem podršku Vučića

N1info 13.07.2017 12:24
Šutanovac: Nuđeno mi da odem iz DS i dobijem podršku Vučića


Nuđena mi je mogućnost da napustim Demokratsku stranku (DS) i da formiram partiju koja bi imala podršku Aleksandra Vučića, izjavio je predsednik DS Dragan Šutanovac u intervjuu nedeljniku NIN."U ime Vučića su mi ponudili da izađem iz DS i da sa još jednim čovekom pravim stranku za koju ću dobiti njegovu podršku. U paketu ponude je bilo i obustavljanje provlačenja mene i moje porodice kroz kanalizaciju njihovih tabloida", rekao je Šutanovac, dodajući da je odbio ponudu jer je to bila jedina časna mogućnost.

Komentarišući navode da je premijerka Ana Brnabić predala stenogram intervjua agenciji Blumberg ruskom ambasadoru, Šutanovac je ocenio da Srbija definitivno više nema samostalnost i da očigledno postoji potreba da se naš suverenitet "pretoči na ruke nekim ambasadorima".

"Mislim da su neiskreni i predsednik i premijerka", ocenio je Šutanovac.

Upitan o predstojećim izborima u Beogradu, Šutanovac je rekao da opozicija treba da ide u dve kolone - jedna umerene desnice, i druga u kojoj bi okosnica bili DS i Pokret slobodnih građana.

"Prvo moramo da napravimo kvalitetne dogovore, pa onda da vidimo ko bi mogao da bude adekvatan kandidat za nosioca liste i eventualno budućeg gradonačelnika", rekao je Šutanovac.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak