Čuva leđa Đokoviću: Evo kako je Agasi za sva vremena zapušio usta Mekinrou

Kurir 12.07.2017 10:50
Čuva leđa Đokoviću: Evo kako je Agasi za sva vremena zapušio usta Mekinrou


Trener Novaka Đokovića, Amerikanac Andre Agasi izjavio je najbolji srpski teniser zna da mu on čuva leđa.Agasi je oštro reagovao posle izjava legendarnog američkog tenisera Džona Mekinroa, koji je uporedio Đokovića sa kontroverznim golferom Tajgerom Vudsom. 

"Đoković zna da sam tu da bi mu sačuvao leđa. Odmah sam otišao do Džona i rekao mu da Novak nije zaslužio onakvu izjavu. Objasnio sam mu da sam se i ja loše osećao i verujem da ćemo sledeći put svi iznositi svoje stavove najbolje što možemo, a da ćemo pritom da biramo reči", naveo je Agasi i nastavio:

"Ne mogu da vam otkrijem sve detalje razgovora. Voleo bih da sad to ostavimo iza nas. Problem je rešen". 

Đoković će u sredu u četvrtfinalu Vimbldona igrati protiv Tomaša Berdiha.

Da podsetimo ...

Legendarni američki teniser Džon Mekinro komentarisao je trenutnu formu Novaka Đokovića i sasvim ga neumesno uporedio sa Tajgerom Vudsom, rekavši da se Srbin nalazi u sličnoj situaciji kao slavni američki golfer.

Vuds je nedavno uhapšen, leči se od bolesti zavisnosti, a godinama je bio u centru pažnje jer je često varao tadašnju suprugu.  

Mekinro tvrdi da Đoković ima porodičnih problema i da zbog toga ne može potpuno da se posveti tenisu. 

"Takve stvari vas bace na zemlju. Ukoliko ste rastrojeni, niste više isti igrač. Kada je Novak u pitanju, osoba koja mi odmah pada na pamet nije teniser, nego je ustvari golfer - Tajger Vuds. Kada je Vuds imao problema sa ženom, potpuno je bio ometen, igrao je loše i nikada više nije bio približno dobar igrač kao pre. I sada krećemo da se pitamo, čekaj sekund, da li postoji mogućnost da se to dešava i sa Đokovićem? Mislim da Novakova forma nije zbog loše fizičke pripremljenosti, već je ona više mentalna stvar", rekao je Mekinro koji za BBC prenosi mečeve na Vimbldonu. 

Novak Đoković izjavio je da nije doživeo lično komentare Džona Mekinroa u kojima ga je uporedio sa Tajgerom Vudsom zbog problema koje je golfer imao u privatnom životu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak