Snežana Savić progovorila o trudnoći: Ja nisam čudo prirode

Pink 30.06.2017 12:45
Snežana Savić progovorila o trudnoći: Ja nisam čudo prirode


Prema informacijama koje su se pojavile na jednom domaćem portalu, poznata glumica postaće majka u sedmoj decenijiDomaća javnost bila je šokirana i pozitivino iznenađena kada se pre dve godine, u svojoj 52. godini života, porodila glumica Ljiljana Jakšić Salveta, a nakon ove usledila je još šokantnija vest - prema informacijama koje su se internetom raširile brzinom svetlosti, poznata srpska glumica zatrudnela je u 64. godini života!

Reč je o Snežani Savić koja se, navodno, poverila bliskim prijateljima da je u blagoslovenom stanju, a oni su ovu informaciju brže-bolje podelili sa javnošću, i to putem portala 24h.com, koji je i objavio ovu, za mnoge neverovatnu vest.

Na društvenim mrežama mogu se pročitati mnogobrojni komentari korisnika koji su ubeđeni da je ova informacija, po svemu sudeći, neistinita i da je plasirana samo zarad marketinga, što nam je potvrdila i glumica.

Čula sam. Šta bih vam rekla?! Naravno da nije istina. Ne znam ko se bavi time, stvarno ne razumem. Šta ćemo, naše je da se suočimo sa svim i svačim. Ja nisam čudo prirode - objasnila je ljubazna glumica za Pink.rs.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak