Mega u novoj sezoni sa novim imenom

Beta 20.06.2017 21:56
Mega u novoj sezoni sa novim imenom


Košarkaški klub Mega Leks od naredne sezone takmičiće se pod nazivom Mega Bemaks, pošto su danas potpisali novi spoznorski ugovor s crnogorskom građevinskom firmom Bemaks, saopšteno je na sajtu kluba.Mega će s novim nazivom nastupati do kraja sezone 2018/19.

"Iz godine u godinu rastemo kao klub trudeći se da vodimo racionalnu poslovnu politiku i da odgovorno prilazimo svim izazovima sa kojima se susrećemo. Veliku podršku u tome imamo od strane naših sponzora bez kojih napredak ne bi bio moguć. Sa kompanijom Bemaks imamo izuzetno pozitivna iskustva i veoma nam je drago što je naše partnerstvo ovim ugovorom podignuto na najviši nivo. Trudićemo se da sa naše strane opravdamo ukazano poverenje", rekao je generalni menadžer kluba Goran Ćakić.

Bemaks je najuspešnija crnogorska građevinska kompanija, a tokom prošle sezone je bila sponzor mlađim kategorijama kluba iz Sremske Mitrovice.

"Nakon dve godine uspešne saradnje sa Mega Leksom, ove godine idemo korak dalje i na obostrano zadovoljstvo postali smo generalni sponzor sad već Mega Bemaksa. Dobitna kombinacija je da najbolji idu sa najboljima, tako da uz našu punu podršku, radujemo se i iščekujemo nove Mega pobedničke rezultate", rekla je direktor korporativnih poslova kompanije Bemaks Kristina Đuretić.

Mega je od osnivanja 1998. godine sedam puta promenila ime.

Klub iz Sremske Mitrovice prvi zvaničan nastup sa novim imenom imaće na predstojećem NBA draftu 23. juna.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak