Slovenija u šoku: Mladić zaklao poznatog glumca

Blic 19.06.2017 14:48
Slovenija u šoku: Mladić zaklao poznatog glumca


Slovenija je šokirana nasilnom smrću Gašpera Tiča, glumca i predsednika nacionalnog Društva dramskih umetnika, kojeg je u nedelju u nerazjašnjenim okolnostima u Tičevom stanu u Trubarovoj ulici, u središtu stare Ljubljane, nožem ubio 20-godišnjak.Policija je potvrdila da je pronađeno beživotno telo muškraca u stanu u centru Ljubljane, ali nije želela da obajvi više detalja o okolnostima smrti. Mediji pišu da je Tič, čiju je smrt potvrdio predstavnik Gradskog pozorišta u Ljubljani, bio u stanu sa 20-godišnjim muškarcem sa kojim se glasno posvađao.

Prema jednoj verziji priče koju su mediji objavili, komšije čule buku i čudnu galamu nakon čega su pozvali policiju, dok je prema drugoj verziji priče sam ubica pozvao policiju i priznao zločin.

Tipč je ubijen oštrim predmetom, prema nekim navodima nožem, a mediji pišu da je glumcu preklan vrat.

Osumnjičeni za ubistvo slovenačkog glumca Gašpera Tiča nalazi se u pritvoru, prenela je danas slovenačka novinska agencija STA, ali identitet ubice nije saopšten.

Tič je bio jedan od najpoznatijih glumaca mlađe generacija u Sloveniji. Rođen je 1973. godine u Kopru, glumom se bavio od 1991. godine, a bio je i predsednik Udruženja dramskih umetnika Slovenije.


IzvorAnonymous
Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak