Liposukcija uz pomoć odeće: Mali trikovi za plus sajz žene

B92 19.06.2017 14:34
Liposukcija uz pomoć odeće: Mali trikovi za plus sajz žene


Vertikalne štrafte, potpetice srednje visine i adekvatan veš su osnova odevanja za dame sa kojim kilogramom viška. Krojevi koji ne stežu, takođe "prijaju" ovakvoj građi, a ovo su stručni saveti kako da izgledate lepo- dok ne smršate.Ne postoji savršena žena, ali zato postoji savršen odabir gardarobe. Može žena biti najzgodnija na svetu, ali kada obuče nešto što joj ne pristaje, niko neće primetiti njenu dobru liniju. Takvo je pravilo i sa ženama koje spadaju u puniju kategoriju.

Crno-bela kombinacija

Crno belo je najzahvalnija kombinacija uz koju je najlakše stvoriti vizuelni sklad tela. Konstrukcije sa oblinama tajna su u odabiru idealnog kroja, pri čemu svakako gornji deo tela treba istaknuti belom bojom, a donji deo tela u ovom slučaju prekriti crnim materijalom dopuštenog šireg kroja.

Izrez

V izrez naglasiće dekolte i ramena, ovi modeli idealni su za žene koje žele skrenuti pažnju sa kukova.

Na strateškim mestima modeli odeće svakako bi mogli da prate liniju tela. "Visoki struk i vodoravne pruge na damama krupnije građe stvoriće vizuelno izduženu figuru.

Pantalone

Uprkos predrasudama, mogu biti saveznice žena sa oblinama, idealni modeli su krojevi čije se nogavice od kolena nadole sužavaju.

Visok struk

Visoki struk je trik koji izdužuje figuru i svakako ga treba birati u krojevima suknji i pantalona, pripita majica uz pantalone visokog struka skida kilograme.

Svedeni dezeni

Nikako ne birajte komade na sitne cvetove, pepito šaru. Vodoravne pruge možete da nosite samo na bočnim stranama.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak