Soba po meri dva deteta

Novosti 19.06.2017 13:00
Soba po meri dva deteta


Braća i sestre najčešće dele kutak, pa evo kako da im uredite prostor kako bi svi bili zadovoljni.U IDEALNOM stanu, svako dete ima svoju sobu. Ali, u realnosti braća i sestre najčešće dele taj kutak, pa evo kako da im uredite prostor kako bi svi bili zadovoljni.

Kreveti na sprat su najpraktičnija opcija za male sobe, a preporučuju se i tapete sa motivima neba i oblaka, koje će pružiti vizuelni osećaj širine. Roze je omiljena boja devojčica, pa ako imate dve ćerke, svideće im se ako sobu obojite u pink. Za dečake ne morate birati tradicionalnu plavu, jer vole i žutu, zelenu, narandžastu. Sinu i ćerki odvojite vizuelno prostor, tako što će sami odabrati boje i dekoraciju svoje strane, a to izgleda vrlo interesantno.

Važno je da soba deluje razigrano - da priča priču. Na primer, ako je glavna tema šuma, stavite zidne postere sa drvećem, prekrivač sa cvećem, a jastuke u obliku životinja. Ako želite džunglu, uparite tepih sa zebrinim prugama sa žirafa tapetama. Tropski raj stvorićete ako ubacite kanap i okačite ga na sajlu, pa mališani mogu da se penju. Motivi iz bajki uvek su dobrodošli, kao i superheroji i junaci iz stripa.Za veću decu, stavite zavese ili baldahine oko kreveta da bi mogli da ih navuku kad im treba privatnost. Osim toga, one delimično blokiraju svetlo pa su dobar izbor za decu koja ne spavaju u isto vreme.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak