Detalji predbračnih ugovora svetskih zvezda ostaviće vas bez teksta

Blic 19.06.2017 12:41
Detalji predbračnih ugovora svetskih zvezda ostaviće vas bez teksta


Potpisivanjem predbračnog ugovora mnoge svetske zvezde žele da obezbede bogatstvo koje su stekli pre stupanja u bračnu zajednicu. Međutim, poneki među njima osigurali su se i od drugih izazova koji brak nosi sa sobom.Džej Zi i Bijonse

Pre nego što su se zavetovali na večnu ljubav, pop zvezde Bijonse i Džej Zi su se pravno obavezali na konkretne stvari. Naime, u predbračnom ugovoru koji je par potpisao, reper se obavezao da će platiti po pet miliona dolara supruzi, nakon svakog porođaja, a u slučaju razvoda, Bijonse bi dobila po milion dolara za svaku godinu koju su proveli u braku.

Nikol Kidman i Kit Urban

Jedan od uslova, koji je Nikol navela u predbračnom ugovoru, ticao se Kitove borbe sa zavisnošću. Naime, Kidmanova i Urban su se složili da će poništiti brak ukoliko muzičar nastavi da konzumira narkotike.

Džesika Bil i Džastin Timberlejk

Prevara je jedina stavka koja je, u predbračnom ugovoru, interesovala Džesiku Bil, sadašnju suprugu Džastina Timberlejka. Poučena lošim iskustvom tokom veze sa Timberlejkom, koji ju je prevario sa glumicom Olivijom Mun, Džesika je tražila odštetu u visini od pola miliona dolara, ukoliko se prevara tokom braka ponovi.

Čarli Šin i Bruk Miler

Predbračni ugovor Čarlija Šina i Bruk Miler prepun je neobičnih uslova. Naime, Milerova je odmah nakon venčanja od supruga dobila pola miliona dolara, a za svaku godinu koju je provela sa njim u braku, Šin joj je isplatio 300.000 dolara. Svaka selidba donela je Milerovoj 100.000 dolara, a pripala joj je i gotovo sva pokretna imovina.

Džesika Simpson i Tim Rimo

Iako nikada nisu stali pred oltar, par je sastavio ugovor koji je nedugo nakon sklaplanja procurio u javnost. Mnoge je iznenadila klauzula po kojoj bi Rimo dobio milion dolara za svaki kilogram koji Džesika dobije u braku.

Ben Aflek i Dženifer Lopez

Ni Lopezova ni Aflek nisu stigli do sudbonosnog "da", ali su uspeli da potpišu, po mnogima "najluđi", predbračni ugovor. Naime, u slučaju prevare, pola Aflekove imovine išlo bi Lopezovoj, a glumac je tražio od buduće supruga da se obaveže na "seks, najmanje četiri puta nedeljno". Takođe, nakon venčanja, Lopezova je bila u obavezi da isplati pet miliona dolara Afleku, ali nakon dve godine veze, par je raskinuo veridbu.

Kim Kardašijan i Kanje Vest

U slučju razvoda, Kanje Vet će narednih deset godina morati da isplati supruzi deset miliona dolara, a ugovorm Kim ima pravo da zadrži porodičnu vilu i sve poklone koje je dobila od supruga. Takođe, američka starleta neće deliti bogatstvo koje je zaradila zahvaljujući rijalitiju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak