Broje sitno do venčanja: Evo šta Teo i Jelisaveta rade pre svadbe

Blic 19.06.2017 12:31
Broje sitno do venčanja: Evo šta Teo i  Jelisaveta rade pre svadbe


Proslavljeni srpski košarkaš Miloš Teodosić stigao je pre nekoliko dana sa verenicom Jelisavetom u Beograd, kako bi zajedno izvršili poslednje pripreme pred venčanje u nedelju.Naime, Jelisaveta i Teo će se venčati 25. juna u Beogradu, a danas se proslavljeni košarkaš oprostio od momačkog života na žurki koju je ogranizovao za prijatelje.

Miloš je proslavio momačko veče u jednoj luksuznoj kući na Drini, a njegova lepša polovina je za to vreme bila na za nju posebnom mestu.

Dok se on u posebnom enterijeru zabavljao sa svojim drugovima, Jelisaveta je bila posvećena svom poslu. Profesionalni angažman nije htela da otkazuje iako je do svadbe ostalo manje od sedam dana.

Broje sitno do venčanja: Evo šta Teo i  Jelisaveta rade pre svadbe

Za proslavu momačke večeri, košarkaš je pažljivo birao prostor. Teo je iznajmio luksuznu kuću na Drini, gde sa najboljim prijateljima slavi momačko veče.

Nema sumnje da su izolovanost od ostatka sveta i prelepi ambijent u kom se vila nalazi, presudno uticali na Tea da izabere baš ovo mesto za momačko veče, a kako bi se dodatno obezbedio od neželjenih posetilaca i paparaca, proslavljeni košarkaš je unajmio i obezbeđenje koje neprestano nadgleda kuću i okolinu.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak