SNS jedinstven: Podrška Ani Brnabić

Novosti 19.06.2017 11:29
SNS jedinstven: Podrška Ani Brnabić


Završen sastanak Vučića sa poslanicima liste SNS, dogovoreno da će poslanici da podrže Vladu Srbije na čijem će čelu biti Ana BrnabićPOSLANICI sa liste SNS daće snaznu podršku Vladi Srbije na čijem će čelu biti Ana Brnabić - to je epilog razgovora predsednika Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića sa članovima poslaničkog kluba te stranke.

Ovaj sastanak, koji je poceo u devet sati, u centrali SNS, zakazan je posle najava da bi pojedini poslanici te stranke mogli da budu uzdržani ili da ne prisustvuju sednici kada se bude glasalo za novi ministarski tim. Vučić, kao i mandatarka Brnabić, ranije su poručili da je novoj vladi potrebna snažna podrška kako bi mogle da se nastave započete reforme.

Buru oko podrške budućoj vladi prvi je podigao lider JS Dragan Marković Palma, koji je poručio da ni on, ni poslanici njegove stranke neće glasati za Brnabićevu, zbog toga što pripada gej populaciji. Zbog kolebljive većine za izbor tima u Nemanjinoj, naprednjaci su pominjali i mogućnost vanrednih izbora.

Da će podrzati buduću vladu već su potvrdili koalicioni partneri SNS - socijalisti, SDPS Rasima Ljajića, Vulinov Pokret socijalista...

Na kraju sastanka, koji je trajao skoro dva sata, Vučić je poručio da će sve biti u redu.


IzvorAnonymous
Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak