Aplikacija Slavdroid tastaturu pretvara u ćiriličnu

Radio 021 13.06.2017 17:17
Aplikacija Slavdroid tastaturu pretvara u ćiriličnu


Slavdroid je već poznata aplikacija u Srbiji i regionu, i ako još uvek niste čuli za nju, evo, mi ćemo da vas uputimo na Android Play da je preuzmete.Iako je osvežena poslednji put u septembru 2016. godine, ocena od čak 4.7, na osnovu 2.500 glasova, govori u prilog njenom kvalitetu. Dodatan plus je što Slavdroid ne zahteva nikakvu dodatnu dozvolu za instalaciju, pa možete da budete prilično sigurni da vas neće špijunirati.
 
Slavdroid omogućava da Android tastaturu, modifikaciju proizvođačke tastature, Gboard tastaturu ili bilo koju drugu koju imate u telefonu zamenite ćiriličnom sa svim slovima u svakom meniju u kojem se vrši unos teksta.
 
Omogućava da odaberete vrstu fonta, boju, veličinu, kao i da omogućite specijalne karaktere, zvuk kuckanja, vibraciju kuckanja, pregled ukucanog slova, pa čak i da englesku tastaturu prikažete u maniru nekih ćiriličnih fontova - Slavjanska, Platan, Pisana, Resavska itd.
 
Ukoliko volite ćirilicu, Slavdroid je svakako aplikacija koju morate imati. Besplatna je i dostupna za gotovo sve tipove Android uređaja, ne sadrži reklame i ne traži pristup privatnim podacima korisnika...


IzvorAnonymous
Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak