Kako najlakše skinuti salo sa stomaka

Alo 12.06.2017 21:08
Kako najlakše skinuti salo sa stomaka


Masne naslage na stomaku najviše frustriraju i najteže ih je skinuti, a nakupe se vrlo lako.Njih možete da se rešite isključivo kombinacijom fizičkih vežbi i redukovane ishrane. Vežbe moraju biti za celo telo, jer je nedovoljno raditi samo trbušnjake.

Uz to treba pripaziti na jelovnik koji mora biti usklađen sa željom, pa započnite dan doručkom od muslija s mlekom ili jogurtom, a za užinu pojedite neko koštunjavo voće tipa lešnika ili badema, ne više od 50 grama.

Za ručak možete pojesti mesa koliko god želite, ali to mora biti teletina, jagnjetina, piletina bez kožice ili riba, a uz to ide parče integralnog hleba. Pripazite da svaki dan ne jedete prženo meso.

Popodnevna užina neka bude jedan komad voća poput jabuke, kruške, breskve ili sličnog, dok za večeru ide bistra supa od povrća bez ičega, tuna ili sardine bez ulja i komadić integralnog hleba.

Ako intenzivno vežbate, posavetujte se sa stručnjakom u vezi vitaminizacije i minerala u raznim suplementima, a uz to poslušajte i dodatne savete.

Nikad ne jedite barem tri sata pre odlaska u krevet, slatkiše i grickalice zaboravite, kao i gazirane ili zašećerene sokove ili više od jednog piva dnevno.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak