Iznenađenje: Evo kako sada izgleda Končita Vurst

SveVesti 21.05.2017 17:47
Iznenađenje: Evo kako sada izgleda Končita Vurst


Tom Nojvirt, pod umetničkim imenom Končita Vurst doneo je Austriji pobedu na Pesmi Evrovizije pesmom 'Rise Like a Phoenix'. Tom je pre nekoliko meseci najavio radikalnu promenu imidža. Nova Končita je pred nama ...Tom Nojvirt (28), momak koji stoji iza lika Končite Vurst, pre nekoliko meseci najavio je da će postepeno modifikovati svoj izgled, te da će u nekom narednom periodu potpuno odbaciti lik "bradate žene".

Pre 3 godine pobedio je na Evroviziji, a pre par meseci najavo je radikalnu promenu imidža. Nova Končita je pred nama, a komentari su mahom pozitivni.

Na njenom Instagram profilu mogu se pronaći brojne nove fotografije, a verujemo da bi je na pojedinim malo ko prepoznao.
Kako su mnogi fanovi ovo dočekali sa negodovanjem, utešio ih je, te je naveo da će se oprostiti od Končite najverovatnije tek tokom iduće godine.

"Sa bradatom ženom sam od Pesme Evrovizije sve osvojio. Nije mi više potrebna", objasnio je on u intervjuu nemačkom listu "Velt am Zontag".

On je najavio da želi promene u karijeri i da je u potrazi za nečim novim.

"Uskoro ću imati 30 godina i postavljam sebi mnoga pitanja", kazao je Nojvirt ,dodajući da nikada nije želeo da bude žena.- Uvek sam bio drugačiji i deca u školi su me zadirkivala. Ponekad sam izbegavao da idem u školu ili da izlazim na odmor od straha zbog vršnjačkog nasilja, rekao je Tom u jednom intervjuu prošle godine.

Umetničko prezime Vurst izabrao jer ono na nemačkom znači svejedno, te želi da ukaže da je najbitniji čovek, a ne njegov pol.

Ime Končita izabrao je po svojoj drugarici poreklom iz Latinske Amerike, a odluku da se pojavljuje kao „dama s bradom” doneo je, kako je navedeno na njegovom sajtu, zato što je od rođenja bio suočen s diskriminacijom.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak