Nasmrt ga pretukao zbog pretnji sestri, pa popio piće

Novosti 19.05.2017 12:59
Nasmrt ga pretukao zbog pretnji sestri, pa popio piće


Policija uhapsila Nikolu Tadića (26) iz Uba, osumnjičenog da je ubio Radovana Adamovića (44). Sukobili se jer je Adamović pretio Tadićevoj sestriNIKOLA Tadić (26) iz Uba u sredu je nasmrt pretukao sugrađanina Radovana Adamovića (44), a onda se sav krvav šetao varošicom! U jednom kafiću je popio piće, pričajući kako je prebio Rajka Konobara, a potom je sa zetom pošao u Crnu Goru. U sredu, nešto pre ponoći, na graničnom prelazu Gostun uhapšen je i sproveden u Policijsku upravu u Valjevo.

Kako smo saznali, ubistvu je prethodila svađa dvojice muškaraca, jer je Adamović već duže vreme pretio Tadićevoj sestri.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i na teret mu se stavlja nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom. On će biti predat Višem tužilaštvu u gradu na Kolubari.

Očevidaca tragičnog događaja - nema. Jedino, žitelj Ulice Ive Lole Ribara čuo je žučnu svađu dvojice muškaraca. Ipak, nije video šta se kasnije događalo u dvorištu jedne porodice kod koje je pokojni Adamović godinama radio kao domar i baštovan, a pre toga i u njihovom kafiću, po čemu je i dobio nadimak Rajko Konobar.

- Njegovo telo u lokvi krvi, u dvorištu je pronašla šesnaestogodišnja ćerka porodice kod koje je toga dana kosio travu - kaže izvor “Novosti”. - Odmah je Adamović prebačen u Urgentni centar Opšte bolnice u Valjevu, iako praktično nije davao znake života. Imao je smrtonosne, višestruke povrede glave, pa se pretpostavlja da ga je Tadić rukama i nogama tukao dok ga nije ubio.

Preteće poruke koje je Adamović slao Tadićevoj sestri, bile su, sumnja se, okidač za žestoku svađu, a potom i batine do smrti. Navodno, Adamović je Tadićevu sestru krivio da je uticala da njegova devojka, koja je istovremeno njena najbolja prijateljica, raskine s njim. Zbog tih pretnji, Tadić i Adamović već su se jednom verbalno sukobili.

- Pre oko mesec dana, Nikola je iz Crne Gore, gde radi, došao u Ub i tada mu se sestra požalila da je Radovan uznemirava pretnjama - kaže naš sagovornik. - Tadić je u međuvremenu doznao gde Adamović radi, pa je u sredu popodne došao u dvorište porodice, gde ga je brutalno pretukao i oblivenog krvlju ostavio da leži.

U PETAK SAHRANA

NASTRADALI Adamović, iako rođeni Ubljanin, živeo je kod tetke u Valjevu. Njegovi najbliži nisu želeli da razgovaraju o tragičnom događaju. Jedan brat u centru Uba ima kafić, a drugi, koji živi na Kosovu, došao je s porodicom. Radovan će u petak biti sahranjen.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak