Preživela najgore tračeve: Uma Turman lepša i jača nego ikada

Press 18.05.2017 20:06
Preživela najgore tračeve: Uma Turman lepša i jača nego ikada


Ima mentalnu bolest, drogira se, pije, muž je bije, ugojila se, zapustila, operisala, potpuno je propala... Sve su to reči koje su poslednjih meseci u medijima opisivale život poznate glumice Ume Turman.I dok su mediji sa velikim žarom pisali o njenim životnim tragedijama, 47-godišnja glumica nije se oglašavala niti komentarisala sve ove navode.

Čini se da joj je medijska ilegala i te kako prijala, jer je, kada se pojavila na crvenom tepihu slavnog filmskog festivala u Kanu, svim prisutnima bukvalno oduzela dah!

Odabravši dugačku prljavo roze haljinu, sa dubokim šlicem, blagim dekolteom i sofisticiranim bretelama spuštenim na ramena, Uma je ponosno prošetala i pozirala fotografima, blistajući u punom sjaju.

Preživela najgore tračeve: Uma Turman lepša i jača nego ikada

U momentu kada je kročila na slavni crveni tepih, nastao je kratak šok, a zatim su svi objektivi fotoaparata upereni u nju, što je ona zadovoljno prihvatila, mašući, osmehujući se i šaljući poljupce direktno u objektiv.

Svoju kosu do ramena samo je isfenirala na ravno, a diskretna šminka bila je sve što joj je bilo potrebno za pun modni pogodak.

Telo koje je na kratko zapustila, Uma je ponovo dovela u savršenu formu, a elegantnu toaletu sparila je sa otvorenim sandalama sa štiklom i prelepom dijamantskom ogrlicom i narukvicom.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak