Praktična klizna vrata

Novosti 18.05.2017 20:01
Praktična klizna vrata


Klizna vrata su idealan izbor za zatvaranje velikih otvora u dnevnom boravku ili trpezariji prema terasi i dvorištuKLIZNA vrata su idealan izbor za zatvaranje velikih otvora u dnevnom boravku ili trpezariji prema terasi i dvorištu. Na taj način se štedi prostor jer nameštaj može da se postavi do samih vrata. Otvaranje vrata je jednostavno i ne postoji opasnost da se prilikom promaje zalupe.

U zavisnosti od veličine otvora bira se broj krila, kombinaciji fiksnih i kliznih delova, način otvaranja, odnosno pravac klizanja i slično. Kod vrata sa više od dva krila obično se krajnja ne pomeraju dok se ona u sredini slažu uz njih. Ovakvo rešenje za zastakljivanje velikih površina ne remeti ni postavljanje zavesa.


Klizni sistemi se proizvode od PVC profila, od aluminijuma ili od drveta, i od vrste materijala zavisi i njihova konačna cena. Aluminijumski profili se završno plastificiraju, a bez obzira na materijal od kog su izrađeni, profili mogu biti različitih boja, pa čak i da imitiraju dezen drveta. Ovakva klizna vrata se izrađuju po meri pa će zadovoljiti svačije potrebe i uslove. Ona mogu da zatvore čitave terase, a ne samo prostorije.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak