Uskoro radovi u Miletićevoj, trajaće šest meseci

Radio 021 18.05.2017 11:37
Uskoro radovi u Miletićevoj, trajaće šest meseci


Uprava za građevinsko zemljište i investicije završila je tender za izbor izvođača radova u Miletićevoj ulici i njena rekonstrukcija uskoro bi trebalo da počne.Vrednost investicije je skoro 40 miliona danara sa PDV-om, a ulica bi trebalo da bude zatvorena šest meseci u delu od Ulice Jovana Subotića do Grčkoškolske.
 
Na tenderu je bio samo jedan ponuđač, tako da je posao pripao firmama "Karin komerc" iz Veternika, "Elektrotehnika-Južna Bačka" iz Novog Sada, "Put-ivest" iz Sremske Kamenice, "Put-invest PZP" iz Bačkog Petrovaca i Geodetski biro "Geometar" iz Veternika, koji su zajedno podneli ponudu.
 
Miletićeva ulica će biti skoro potpuno rekonstruisana, odnosno izvodiće se radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, kao i na saobraćajnim površinama i javnoj rasveti.
 
Ove radove zajednički finansiraju Grad i Pokrajina, a u sklopu sporazuma Novog Sada sa Upravom za kapitalna ulaganja s kraja prošle godine, kojim je predviđeno da i Pokrajina izdvoji novac za rekonstrukciju Miletićeve i Partizanske ulice.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak