Ćerka se ubila njegovim pištoljem: Šta ću ja bez moje devojčice

Alo 17.05.2017 11:48
Ćerka se ubila njegovim pištoljem: Šta ću ja bez moje devojčice


Zorislav Đorđević, čija je ćerka Kristina (15) izvršila samoubistvo njegovim pištoljem plakao je u tužilaštvu govoreći da mu nema života bez njegove devojčiceZorislav Đorđević (44) iz Malajnice, čija se ćerka Kristina Aleksandrović (15) ubila pištoljem u subotu u jedan sat iza ponoći, pušten je da se brani sa slobode. Nakon isteka mere zadržavanja do 48 sati, Đorđević je uz krivičnu prijavu sproveden u nadležno tužilaštvo, gde je i saslušan.

- Iskoristili smo zakonsku mogućnost koja nam dozvoljava da u slučajevima kada je teško pogođen član porodice osumnjičenog pustimo da se brani sa slobode. On je pušten da ide kući i sahrani dete i dalje se brani u redovnom postupku - kaže izvor iz Tužilaštva.

Đorđević se, inače, tereti da je time što je deci dozvolio upotrebu pištolja, koji je imao u ilegalnom posedu, počinio teško delo protiv opšte sigurnosti. Izvesno je da će ga teretiti i za nedozvoljeno držanje oružja, pištolja većeg kalibra, "tetejac" 7,62 mm. Smrt ćerke je teško primio. Po pričama ukućana, iste noći je želeo da počini samoubistvo, ali ga je u tome sprečilo hapšenje nakon uviđaja. I na saslušanju je neprestano plakao i ponavljao da mu nema života bez njegove devojčice, da veće kazne od njene smrti nema.

Ubila se zbog raskida?

Kristina je, prema rečima njenog brata Nenada, nedavno raskinula sa dečkom. O tome, međutim, njeni ukućani ništa nisu znali.

Navodno je devojčica "ćutala kao zalivena".

- Od drugova sam čuo za tu vezu. Posle su njene drugarice rekle da nije mogla da se pomiri sa tim što su raskinuli. Poslala mu je na vajber poruku "Hoću da budem samo sa tobom" - ispričao je Nenad.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak