Uređenje dvosobnog stana: Kako da bojama uvećate prostor

Lepa i Srećna 15.05.2017 23:10
Uređenje dvosobnog stana: Kako da bojama uvećate prostor


Nežna paleta boja, efektno osvetljenje i probrani detalji otvaraju prostor u ovom dvosobnom stanu i čine ga izuzetno udobnom oazom za uživanje!Ruska dizajnerka Julija Butova voli vedre boje koje odmaraju oči i dodatno otvaraju prostor.

U ovom dvosobnom stanu smeštenom u porodičnoj kući vlada nežna paleta svetloplave, bledožute, uz neutralnu belu i boju drveta. Do stana se stiže jednostavnim drvenim stepenicama koje izgledaju kao da lebde kraj zida.

Osećaj da ste u pravom "gnezdašcu" pojačava i udobna garnitura u dnevnoj sobi, ukomponovana sa niskom komodom na kojoj se našlo mesta za televizor i atraktivnu žardinjeru.

U malom prostoru morate biti selektivni i kad je reč o detaljima pa umesto mnoštva ukrasa možete staviti akcenat na ritam motiva na zidu iznad kreveta u spavaćoj sobi. Za utisak vizuelnog uvećanja, Julija je na suprotnom zidu postavila ogledalo tako da se dupliraju i efektni motiv i prostor u sobi.Soba za tinejdžera podeljena je u dve celine - jedna namenjena za spavanje osvetljena je diskretno praktičnim lampama, a u niši uz prozor smešten je radni sto. Modernom minimalizmu notu rustičnog daju identična ulazna vrata za svaku prostoriju - vidljiva tekstura drveta ima elegantan, horizontalni ukras po sredini. 
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak