Mala crvena haljina

SML 15.05.2017 23:00
Mala crvena haljina


Mala crvena haljina je idealan komad za prvi sastanak ili bilo koje drugo romantično, zavodljivo veče. Možete je doterati tako da izgledate kao filmska zvezda, ali i poneti uz ravne sandale ili baletanke i uz simpatičan šeširić i mini torbu dobijete jedan ležeran, ženstven izgled.Uz crvenu haljinu najlepše izgleda make up koji je što prirodniji, ali ako se osećate i želite da izgledate vatreno, crveni ruž će stvoriti fatalnu zavodnicu. 
 
Kada birate malu crvenu haljinu imajte na umu da će biti primećeni. Zato ona nije prektratka, a kroj jednostavno mora da laska vašoj figuri, baš kao i nijansa crvene. 
 
Ako imate veoma svetao ten birajte haljinu koja vuče na boju maline. Rozikasto-crvena  je najbolji izbor za srednje-svetao ten. Duboke nijanse bobičastog voća su idealne za ten koji izgleda preplanulo, a ukoliko imate maslinasti ten birajte one nijanse haljine koje imaju dodira sa naranžastom.
 
Zlatni aksesoari će dodati glamur svakoj crvenoj kombinaciji, dok će je nude cipele i torba "smiriti" i dati izgledu ravnotežu. 
 
Ukoliko niste sasvim sigurni da vam je potrebna mala crvena haljina, setićemo se reči Bill Blassa: "Kada ste u nedoumici, obucite crveno". 
 
Sve što vam preostaje je da pogledate naše favorite iz aktuelnih kolekcija i odabrete onu u kojoj ćete provesti neke lepe trenutke.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak