Šta nudi 'osmica' za oko 800 evra

Novosti 15.05.2017 14:57
Šta nudi 'osmica' za oko 800 evra


Nova generacija Samsung Galaxy telefona odnedavno je dostupna i u SrbijiLjUBITELjI telefona Samsung Galaxy S8 i Galaxy S8+, koji se odnedavno prodaju i u Srbiji, mogu da izaberu svoj uređaj u jednoj od tri boje: ponoćnocrnoj, orhideja-sivoj i arktik-srebrnoj, dok preporučena maloprodajna cena iznosi od 102.999,00 dinara za Galaxy S8, odnosno 115.999,00 dinara za Galaxy S8+.

"Osmica" telefon dolazi sa dijagonalom ekrana od 5,8 inča, dok S8+, kao veći model ove serije, ima dijagonalu ekrana 6,2 inča. Uz novi personalizovani interfejs Bixby, tu je i dodatak DeX, odlične kamere i unapređeni sistem sigurnosti.

Uređaji se odlikuju beskrajnim ekranom (Infinity display) i kompaktnim dizajnom bez okvira, čime doprinose još većoj udobnosti prilikom korišćenja telefona jednom rukom. Dodatnu izdržljivost telefona i visokokvalitetnu završnu obradu osigurava staklo Corning Gorilla Glass 5 i na prednjoj i na zadnjoj strani.

Osim Dual Pixel kamere sa zadnje strane od 12 mp, za ljubitelje dobre fotografije Galaxy S8 i S8+ donose i premijum kameru sa prednje strane, od 8 mp sa automatskim zumiranjem. Uz dodatnu zaštitu od "mutnih" fotografija, kao i unapređene mogućnosti obrade slike korisnici će praviti fotografije vrhunskog kvaliteta i u uslovima slabog osvetljenja.

Kao prvi mobilni uređaji sa premijum HDR funkcijom, Galaxy S8 i S8+ obezbeđuju potpuno novi način uživanja i omogućavaju korisnicima da vide žive boje i kontraste dok gledaju svoje omiljene video-sadržaje. Takođe, veću brzinu i efikasnost novih modela obezbeđuje prvi 10-nm čip u ovoj industriji.

Najnoviji telefoni izgrađeni su na bezbednosnoj platformi Samsung Knox i nude široku paletu biometrijskih tehnologija, uključujući senzor za otisak prsta, skener dužice oka i mogućnost prepoznavanja lica.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak