Trpezarija u boho stilu

Novosti 12.05.2017 19:00
Trpezarija u boho stilu


Rasparane stare drvene stolice, hoklice ili metalne baštenske, sada mogu da budu ukras domaBILO da želite da napravite veću promenu u domu ili jednostavno osvežite životni prostor, počnite od trpezarije. To ćete postići na najlakši, a najefektniji način ako nabavite stolice različitih boja, materijala, oblika i dezena.

Trpezarija u boho stilu

Rasparane stare drvene stolice, hoklice ili metalne baštenske, sada mogu da budu ukras doma. Prefarbajte ih u žutu, crvenu, plavu, pink, zelenu, oplemenite štofom... Ovaj trend u uređenju doma dizajneri enterijera su preuzeli iz popularnog boho stila, ali su ga sveli samo na određene komade nameštaja ili jednu sobu. Ako nemate različite stolice, naslone i sedišta identičnih trpezarijskih presvucite u različit mebl ili nekima sašijte presvlake. Pruge, cvetni motivi, geometrijske šare... Sve kombinacije su dozvoljne. Nemojte da se plašite da ćete da pogrešite i da će delovati kič, jer boho stil teži da unese kolorit i dozu eklektike u sve prostorije.


Trpezarija u boho stilu

Savet plus: Jednu stolicu ukolopite sa zavesom, drugu sa vazom koja krasi sto, treću sa tepihom, četvrtu sa policom ili kuhinjskim elementima... Efektno deluje kad svako ima svog "para".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak